Arroz Dacsa, col·laborador d’AVAPACE

Diumenge passat 1 de maig es va celebrar la 9a Volta a Peu de Tavernes I+D (Inclusió i esport) a benefici de les persones amb paràlisi cerebral i les seues famílies, de la que Arròs Dacsa és col.laborador.

L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE), destina la seua recaptació a la realització de projectes que promoguen la millora de la qualitat de vida i afavorisquen el desenrotllament personal de les persones amb paràlisi cerebral.

Per esta raó, des de fa 9 anys ja AVAPACE du a terme, dins del seu projecte Corre, la celebració d’esta carrera, entre moltes altres activitats al llarg de l’any. La carrera té dos modalitats, 8 km corrent i 4 km per a anar a peu, i en ella participen un gran nombre d’associats d’AVAPACE per a disfrutar d’esta cita esportiva, però al mateix temps festiva que busca visibilizar i conscienciar sobre les necessitats d’este col·lectiu.

AVAPACE és una associació sense ànim de lucre formada per les persones que viuen directament la realitat de la paràlisi cerebral i les seues conseqüències: afectats, famílies, professionals i voluntaris. El seu objectiu des de 1972 és millorar la qualitat de vida d’estes persones i lluitar pels seus drets fonamentals. Les seues activitats i iniciatives van més enllà de l’atenció mèdica inicial, centrant-se també en tractaments especialitzats, recursos educatius, prestacions socials i suport en general per a les persones i la seua família.

Per esta raó, entre la seua agenda d’activitats per a este 2022, any del seu 50 aniversari, està la de celebració d’esdeveniments esportius com el d’este diumenge a Tavernes Blanques. Esdeveniments solidaris per a continuar amb la seua gran labor amb les persones amb paràlisi cerebral i en la que Arroz Dacsa estarà present amb el seu suport i col·laboració.