Arroz Dacsa patrocina el Festival 10 sentits 2023

Entre el 4 i el 21 de maig València acull la XII edició del festival 10 Sentits, que en aquesta ocasió té com a lema «Les il·lusions» i compta amb el patrocini d’ “Arroz Dacsa”. 

El festival, després d’aquests 11 anys, ha anat consolidant-se any rere any, convertint-se en un referent i una cita obligada amb l’art. 10 sentits acull representacions d’art escènic, plàstic, cinematogràfic, audiovisual, literari, didàctic… en el qual és ja el Festival d’arts vives de València.

En aquesta ocasió seran els desitjos i anhels de l’ésser humà en forma d’il·lusions els que articularan la programació que ocuparà les diferents propostes escèniques. I és que, com expliquen les organitzadores, són els desitjos els que ens ajuden a aconseguir els nostres objectius, per això cal mantindre i renovar aqueixes il·lusions.

Unes il·lusions que seran presents al llarg de tota la programació del Festival i a més de manera intergeneracional, ja que, en aquesta ocasió, s’aposta també per augmentar les activitats dirigides al públic infantil. D’aquesta manera, es busca contribuir a la construcció de la consciència emocional dels més xicotets, alhora que es consolida la implicació social, la participació ciutadana i la visió crítica. 

El festival té per objectiu visibilitzar qüestions que preocupen la nostra comunitat i ressaltar el poder de l’art com a catalitzador de l’acció social.  Per aquesta raó, cada any la programació s’articula sota un lema, proposant així una reflexió oberta a la mirada dels diferents creadors i creadores participants en diàleg amb el públic i la ciutadania.

Una aposta per la investigació amb nous llenguatges de comunicació des de l’art que afavoreix la creació d’aqueix diàleg entre artistes, públic, espectador, associacions, societat i comunitats, escoles, estudiants i espais de formació. Però també un aparador per a les arts vives a València que, des d’Arroz Dacsa, volem secundar i donar impuls com a catalitzador de consciència social i més si, com en aquesta ocasió, se centra en una temàtica tan positiva com és la de les il·lusions i desitjos.

Pots consultar la programació en la web del festival: https://www.festival10sentidos.com/