Arroz Dacsa present en nombroses festes patronals de la Comunitat

Amb l’arribada de l’estiu coincidixen moltes de les celebracions de festes tradicionals i populars de cap a cap de la Comunitat Valenciana.

I en elles, Arroz Dacsa està present col·laborant i recolzant la celebració d’estes festivitats, que tenen diferent índole i forma.  I és que, si quelcom ens caracteritza com a empresa és el suport a la tradició i a tot allò que ens representa com a col·lectiu.

Per això, no podem deixar de recolzar la continuïtat d’estes festivitats entorn de l’origen, patrons o diferents efemèrides que arrepleguen el millor de cada poble o ciutat. I més si en elles està present la nostra recepta més emblemàtica, la paella.

Música, color, pólvora,… i sobretot alegria i celebració en què, com a empresa valenciana, ens sentim a gust i representats en els nostres valors més profundos.  I quan parlem de festivitats no ens referim únicament a les grans celebracions del nostre territori com són la Magdalena, les Falles o les Fogueres, en les que per descomptat, la nostra presència està en cada racó i plaça.

Sinó també a les festes que recorren tota la nostra geografia, en pobles i xicotetes ciutats també.

Arroz Dacsa, com a defensor del el nostre, de les tradicions, de les arrels que ens unixen com a poble, continuarà estant present i col·laborant amb aquelles accions que, com les festes populars, treballen en la preservació de la identitat cultural del nostre entorn. Sens dubte, un aspecte fonamental dins dels nostres valors com a empresa, un sentiment de pertinença i un homenatge als nostres orígens de què ens sentim orgullosos.