Arroz Dacsa s’alça amb el Millor Premi MIA de l’any per la seua campanya “Sé com vau fer l’última paella”

El passat 15 de juny es van fer entrega dels Premis MIA del Club de Màrqueting de Mediterrani, que premien a les empreses, professionals i accions de màrqueting més destacades de l’any.

Arroz Dacsa va obtindre el màxim guardó de la nit, el Premi MIA de l’any impulsat per À Punt, un reconeixement votat en directe pels professionals assistents i que reconeixen la campanya “Sé com vau fer l’última paella”; com l’estratègia de màrqueting més excel·lent de l’any.

Junt amb Dacsa estos van ser la resta de premiats:

  • Pol, Premi MIA Innovació impulsat per Caixa Popular.
  • Bolsalea, Premi MIA Màrqueting social impulsat per Consum.
  • Hidrau, Premi MIA Màrqueting Internacional impulsat per Salesforce.
  • Grefusa, Premi MIA Estratègia de Marca impulsat per Zenithbr.
  • Álex Salvador, Reconeixement MIA al professional de l’any impulsat per Distpublic.
  • IVACE Internacional, Reconeixement especial del Club del Màrqueting del Mediterrani

 

L’entrega de guardons es va celebrar durant la XI edició de la “Nit Mediterrània del Màrqueting”; en Vallesa de Mandor (València) amb la presència d’unes 300 persones. Una cita anual amb el màrqueting que va comptar amb la presència d’Andy Stalman, un de les principals veus del màrqueting a nivell mundial. En la seua ponència, Stalman va ressaltar el valor del màrqueting en la construcció d’una marca i com este es convertix en una peça inherent de tota empresa.

Com a tancament de la gala es va descobrir el mural que els artistes urbans David de Llima i La xiqueta wapa wapa van estar creant al llarg de la nit. En ell, davall el lema de la nit “Lovers del nuestro”, van recrear totes les emocions que es van viure durant la gala.

La Nit Mediterrània del Màrqueting va tornar a ser un homenatge a les empreses valencianes i a l’esforç, resultats i èxits de professionals i marques al llarg d’este últim any.