Dia de la Publicitat i “Arroz Dacsa”

El 25 de gener celebrem el dia de la Publicitat i, per descomptat, en “Arroz Dacsa”, com a fidels defensors del valor de la publicitat, no podíem deixar de celebrar-lo.

Apostar en la nostra estratègia per campanyes publicitàries que es converteixen en el centre de la nostra comunicació ens ha portat, any rere any, a peces gens habituals en un sector tan tradicional com el de l’arròs.

I és que, creiem en el paper de la creativitat per a guanyar visibilitat i destacar en un mercat tan complex com l’actual.

Fruit d’això són les campanyes dels últims anys, publicitat innovadora que ha aconseguit sorprendre i ha fet guanyar notorietat a la nostra marca. Posant sempre en valor el nostre producte, l’arròs, hem aconseguit connectar amb el públic, convertint-nos en un dels casos de construcció de marca de major èxit d’Espanya en els últims anys.

Reflex d’això és la campanya de 2022 «Sé com vau fer l’última paella», en la qual es destaca la importància de triar autèntic arròs de València amb Denominació d’Origen a l’hora de cuinar un plat tan autèntic com la paella valenciana.

La campanya imita el codi de les pel·lícules de terror dels noranta, tant en la part audiovisual com en la gràfica, i en ella els protagonistes cometen un error imperdonable, utilitzar un arròs que no és Dacsa, per la qual cosa pateixen les conseqüències d’aquest acte.

Una campanya que, igual que les anteriors, ha collit nombrosos reconeixements i premis en certàmens de màrqueting, publicitat i comunicació.

Amb motiu del Dia de la Publicitat, des de Dacsa volem posar en valor tot el que, gràcies a la publicitat i l’aposta per la creativitat, hem aconseguit, aconseguint un posicionament diferencial que ha aconseguit arribar al públic treballant sobre els nostres valors i producte.

En breu veurà la llum la nova campanya publicitària per a enguany i, segur que, un any més, aconseguirà sorprendre-us.

 

 

VER MÁS