Hyperloop UPV triomfa en l’European Hyperloop Week

Després de complir tot els objectius proposats a l’inici de curs, entre elles l’ambiciosa levitació electromagnètica, l’equip es va desplaçar fins a Països Baixos per a participar en l’European Hyperloop Week, una competició que reunix als millor equips i universitats del món que desenrotlla la tecnologia hyperloop.

Després d’una intensa setmana on a més de xarrades de grans empreses del sector, networkings i conferències, s’ha avaluat el projecte Auran, el qual està format per un vehicle prototip amb la seua pròpia infraestructura (un tub d’acer de 20 metres de longitud) , un primer disseny d’interior d’una cabina hyperloop que integra el vehicle i un estudi d’escalabilidad que proposa la primera estació hyperloop d’Espanya, ubicada a València.

La proposta de vehicle d’enguany compon una levitació electromagnètica per a evitar fregament mb el mig del rail, a més d’un complex sistema electrònic que servix de control per a Auran, el vehicle prototip.

El projecte va atraure l’interés dels altres equips i professionals del sector degut a la proposta tan escalable que es veia en ell. Cap resaltar la prova en el tub de buit de l’empresa Hardt, aconseguint per primera vegada en tota la història que un prototip levite en el buit.

Junt amb el sistema de levitació, l’equip de Hyperloop UPV ha dissenyat dos motors que, per mitjà d’inducció electromagnètica sobre el rail d’alumini, generen la força necessària per a moure i frenar el vehicle. L’ús de dos motors, enfrontats a un costat i a l’altre, permeten tancar millor el camp magnètic i augmentar l’eficiència del sistema. L’últim dia de competició les empreses Würth Electronik, Swisspod i Zeleros atorga van atorgar a l’equip els premis de Best Thermal Management, The Ingenuity Award i Most Scalable Design respectivament.

A més el jurat tècnic va decidir atorgar el Best Guiding Award premiant la levitació i guiat electromagnètic que integrava Auran. Amb Auran, l’equip de Hyperloop UPV, continua avançant en el disseny del transport de passatgers del futur.

I gràcies a això, tornen a posar a València en el focus de la innovació amb el suport de Dacsa Group, a través d’Arròs Dacsa, compartint valors i apostant per la innovació valenciana. Tecnologia i innovació de la mà per a crear el transport del futur i el suport de Dacsa per a fer-ho possible.