L’Arròs Bomba d’Arròs Dacsa canvia d’aspecte amb un nou envàs

Un toc nou per fora, el de sempre per dins

La varietat bomba tindrà a partir d’ara, en el seu envàs tant d’1 kg com de 5 kg, un nou disseny que substituïx l’actual. D’esta manera, el Bomba continua amb la línia de disseny de la resta de varietats com l’Extra, l’Integral o l’Albufera. Des d’Arròs Dacsa hem volgut posar en valor nostre paquet, amb una nova imatge d’acord amb la qualitat del seu contingut: el millor Arròs Bomba amb Denominació d’Origen Arròs de Valencia.

Amb este canvi de disseny en l’envàs d’una de les varietats més emblemàtiques d’arròs, es busca homogeneïtzar el packaging de totes les varietats per a aconseguir una més senzilla identificació per part de l’usuari final en el lineal de compra al compartir la mateixa identitat visual els diferents productes.

Canvi per fora, mateixa qualitat per dins

L’Arròs Bomba Denominació d’Origen Arròs de València d’Arròs Dacsa és un arròs cultivat amb tècniques artesanals i seleccionat per a garantir la seua qualitat i puresa.

És l’arròs més utilitzat per a diferents elaboracions i receptes, ja que és una varietat que permet un major temps de cocció sempre mantenint les seues propietats organoléptiques.

Es caracteritza per ser una varietat d’arròs curt i redó, a més de per la seua transparència perlada i excel·lent qualitat. És l’arròs que es manté més solt i sencer després de la cocció, i es pot emprar tant per a arrossos secs com melosos.

A més, l’Arròs Bomba Dacsa està cultivat íntegrament en l’Albufera de València i certificat per la Denominació d’Origen Arròs de València garantint d’esta manera la seua procedència i qualitat. Amb este canvi de disseny en el seu envàs es busca dotar-li d’un nou disseny més coincident amb la identitat visual de la marca actual.

Canvia el paquet, però la qualitat continua sent la de sempre, qualitat extra per a l’arròs preferit pels amants de les paelles. I com no podia ser d’una altra manera, arròs de València cultivat en l’Albufera.