Nou rècord de participació en la Festa de la Logística de València, amb Arròs Dacsa com a col·laborador

El passat 8 de març es va celebrar una nova edició de la ja tradicional Festa de la Logística de València, organitzada per Diari del Port. Un esdeveniment que dona cita a tot el sector logístic i que va tornar a penjar el cartell de complet.

La cita es celebra al voltant del Concurs Mundial de Paelles del sector logístic i, per descomptat, tractant-se de paelles, no podíem faltar com col·laboradors d’aquest, subministrant més de 1000 kg d’arròs per a les paelles.

Una festa que va concentrar a 11.500 professionals del sector logístic a l’esplanada de la vella estació del Grau de València, amb 1 064 paelles reservades i 283 empreses inscrites, la qual cosa suposa un nou rècord de participació, en el que és la major reunió de professionals del sector logístic.

L’esdeveniment lúdic-festiu i gastronòmic ha tornat a convertir-se en el centre neuràlgic de la logística espanyola.

La cita tornava a complir amb escreix el seu objectiu de vertebrar el sector logístic i nodrir-lo de relacionals comercials i humanes en un ambient festiu.

A més, un any més, el concurs ha tingut un caràcter solidari. D’una banda, s’han posat a la venda els complements logístics solidaris, els beneficis dels quals aniran destinats de manera íntegra a Aportem-Port Solidari València. Per un altre, l’associació Amics del Carrer ha comptat amb una zona específica en l’esdeveniment on s’han arreplegat aliments per a destinar-los a les persones més desfavorides.