«Per la cultura», lema del XIII Festival 10 sentits patrocinat per Arròs Dacsa

Del 3 al 18 de maig, València va acollir la XIII edició del festival 10 Sentits, un festival d’arts vives referent que va comptar, un any més, amb el patrocini d’Arròs Dacsa.

«Per la cultura» aquesta edició proposa una defensa de la professió artística, susceptible a vaivens i condicions precàries, i promou un diàleg obert i interdisciplinari. Un al·legat en defensa de la professió, però també emfatitzant el valor de la pluralitat cultural a nivell local, nacional i internacional, així com el vincle entre l’art i el desenvolupament.

La trobada reclama així la conservació de la cultura com un recurs humà inestimable per mitjà d’una programació de dansa, teatre, música, cinema, literatura, arts visuals i arts plàstiques en diversos espais de la ciutat de València.

El festival té per objectiu visibilitzar qüestions que preocupen a la nostra comunitat i ressaltar el poder de l’art com a catalitzador de l’acció social. Per aquesta raó, cada any la programació s’articula sota un lema, proposant així una reflexió oberta a la mirada dels diferents creadors i creadores participants en diàleg amb el públic i la ciutadania.

10 Sentits ja és una trobada única i esperada cada any a la ciutat de València, consolidant-se com un referent a Espanya de les arts vives.

Una cita totalment oberta amb la ciutadania valenciana i en constant cerca de nous codis, amb suport a la creació emergent i al treball d’artistes ja consagrats, així com a la internacionalització de propostes en convivència tant amb les locals com amb les de nivell estatal.

Un aparador per a les arts vives a València que, des de Dacsa Group, volem secundar i donar impuls com a catalitzador de consciència social i més si, com en esta ocasió, se centra en una temàtica tan necessària com és el respecte i defensa de la cultura.