Arranca la 8a temporada del programa L’Arròs de Ximo de la mà, un any més, “d’Arroz Dacsa”

El dissabte 15 de gener arranca la nova temporada de L’Arròs de Ximo, el programa sobre arròs de Levante TV. I un any més compta amb el suport “d’Arroz Dacsa”, a què s’unix en esta ocasió Masymas supermercats.

El programa, en la seua octava temporada, torna a ser presentat per Ximo Rovira i promet tornar a oferir grans moments gràcies als prestigiosos invitats que passaran per ell.

13 episodis amb l’arròs com a protagonista i eix vertebrador i en els que cada setmana es comptarà amb un invitat excepcional dins del panorama local valencià.

Xefs com Rubén Fenollar, David Marqués, Rafa Soler, Juan Ramos o Álex Such entre altres, però també artistes com l’actor Rafa Alarcón o l’actriu María Zamora, o del món de les falles com Alicia Moreno, Fallera Major de València 2016, passaran pels foguers per a elaborar la seua recepta i compartir experiències en un format distés i pròxim, per a tota la familia.

Ximo Rovira, ajudant d’excepcío, ajudarà als invitats amb la seua elaboració en què la base sempre és l’arròs i els productes de proximitat. Un format que unix cuina, humor, entreteniment i productes de qualitat i accessibles.

Tots els ingredients per a convertir a L’Arròs de Ximo en un programa de gran èxit com ho reflectixen les seues 8 temporades en antena. Però a més, un èxit gràcies a un format televisiu que busca posar en valor un producte tan valencià com és l’arròs, present en totes les cases i receptes familiars. I per descomptat, si d’arròs valencià es tracta, Arroz Dacsa no pot deixar d’estar present. De fet, el programa ha comptat sempre amb el suport “d’Arroz Dacsa”, com a representant de l’autèntic arròs valencià cultivat en l’Albufera.