Torna el programa «L’arròs de Ximo» amb el patrocini d’Arròs Dacsa

Aquest gener ha arrancat la 9ª temporada de L’arròs de Ximo, el programa sobre arròs de Levante TV que compta, un any més, amb la col·laboració d’Arròs Dacsa. El programa presentat per Ximo Rovira dona cita als millors xefs de la Comunitat Valenciana per a realitzar receptes amb un ingredient en comú: l’arròs.

Plats al pur estil valencià en el qual es posa en valor un producte tan nostre com l’arròs amb denominació d’origen València. Sota un format distés i pròxim, es comparteixen experiències i receptes amb productes de proximitat per a tota la família al llarg dels diferents episodis que componen aquesta nova temporada.

Ximo Rovira, com a ajudant de cuina d’excepció, és l’encarregat d’ajudar als protagonistes en les seues elaboracions en un format que mescla cuina, entreteniment i humor. Sens dubte, tots els ingredients necessaris perquè torne a convertir-se en tot un èxit com el reflecteixen les seues nou temporades ja en antena. En un programa entorn d’un producte tan nostre com l’arròs, present en totes les llars valencianes, no podia faltar Arròs Dacsa que un any més, torna a col·laborar com a representant de l’autèntic arròs cultivat en l’Albufera.