Un any més, Dacsa col·labora amb el Programa Gastrodiverses de l’Associació Por Ti Mujer.

L’Associació Por Ti Mujer és una entitat sense fins de lucre que treballa des de l’any 2009 per combatre les causes estructurals que restringixen la ciutadania de les dones i/o afecten el seu exercici des d’un enfocament interseccional, treballant especialment amb dones inmigrants, víctimes de violència de gènere i/o en risc d’exclusió psicosocial.

El projecte ‘Gastrodiverses: interculturalitat estratègica en clau de gènere’, té com objectiu promoure la integració sociolaboral de les dones inmigrants profesionals de la gastronomia residents en la Comunitat Valenciana a través d’un intercambi formatiu de cuïna-fusió on es pose en valor la diversitat i la interculturalitat i es creen xarxes d’unió entre elles.

En aquesta quinta edició del programa hem pogut gaudit d’una jornada molt enriquidora per a totes, en la que el mestre arrosser Joan Clement ha conduït el Gastrolab d’arrossos, organitzat per Dacsa.

El xef ha impartit una classe magistral sobre l’arròs i ha elaborat, junt amb les participants del programa, tres arrossos (u al forn, u sec i u melòs) amb diferents varietats d’arròs, amb el segell de la Denominació d’Origen de València, cultivades en l’albufera.