Nostra història

ELS ORÍGENS DE L’EMPRESA

La reconversió d’una empresa familiar

En 1968 es funda l’empresa Maicerías Españolas, una empresa familiar dedicada a la producció de sèmoles de dacsa per a la industria cervesera amb l’objectiu de convertir-se en un referent a nivel europeu en el seu sector.

Durant l’any 1982 l’empresa entra en el sector de l’arròs creant la marca Arroz Dacsa. Des de l’àmbit de l’empresa familiar la creació de la marca Arroz Dacsa és de gran importancia per a acostar als consumidors a una tradición tan arrelada a València com és el cultiu de l’arròs.

CULTIU D’ARRÒS

Una marca
amb arrels

El nom Dacsa, traducció de la paraula “maíz” al valencià, es proposa com una forma d’unir dos importants conceptes que definixen les arrels de l’empresa. Estos conceptes són la clara al·lusió a la producció de dacsa, tan referent en els seus inicis, i la utilització del valencià, idioma natal dels seus fundadors i de gran importància en la regió on es cultiva el seu arròs.

DE L’ALBUFERA A LA TEUA TAULA

Cultivant la nostra
qualitat

Després de molts anys de treball l’any 2000 junt amb altres empreses del sector, Arroz Dacsa funda el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Arròs de València, amb l’objectiu de generar un valor afegit a l’arròs cultivat en L’Albufera de València garantint la màxima qualitat del producte servit als seus consumidors.

A causa del constant esforç de la marca per oferir als seus consumidors el millor arròs cultivat a València, l’any 2011 es convertix en la primera marca d’arròs a obtindre la Certificació de la marca Parcs Naturals. D’esta manera Arroz Dacsa garantix de manera inequívoca que el seu producte es cultiva seguint els estàndards de qualitat i protecció ambiental que exigix el cultiu en una zona protegida com és el parc natural de L’Albufera de València.

Hui en dia Arroz Dacsa complix amb els més alts estàndards de qualitat i continua oferint un excel·lent producte autòcton de la millor qualitat degut a s cuidada elaboració en un procés productiu de selecció gra a gra, altament recomanat per a l’elaboració de tots els arrossos tradicionals valencians.

MÉS SOBRE LA NOSTRA D.O.  Mas

Creant valor
junt amb l’arròs
CONEIX LES NOSTRES VARIETATS