Un gra d’inspiració
directe a la teua cuina

Bajar

Arroz Dacsa

Disfruta amb
les nostres receptes
Vos presentem una manera diferent de fer un arròs Dacsa. Una recepta amb un sabor i textura inigualables. En aquest arròs introduïm una varietat d’alga com el tirabec amb un sabor dolç, molt agradable a paladar, a més de molt fàcils de cuinar i de combinar amb altres ingredients.

Un clàssic Tailandés, aprén a preparar este deliciós plat oriental d’arròs a l’estil tai. Descobrix el sabor de Tailàndia amb la nostra recepta i disfruta d’una dels plats més típics de la cuina Oriental.

Cremós arròs Dacsa a l’estil risotto acompanyat de la popular i deliciosa salsa carbonara. Si eres un amant de la salsa Carbonara, has de provar esta recepta amb el nostre arròs. Un risotto que passarà a ser un dels teus arrossos favorits.

Aprén a preparar esta exòtica i refrescant recepta d’arròs Dacsa Basmati a la Llima. La mescla entre cítrics, Fenoll, Coco i el nostre arròs Basmati, farà que descobrisques nous sabors molt agradables al paladar, a més de frescos i sorprenents.

Fabulosa recepta per al forn de secret ibèric amb fongs i verdures.

La tradicional recepta d’arròs al forn valencià, un plat típic de la nostra gastronomia. Un dels nostres arrossos més tradicionals, amb eixe sabor i record a moments d’infància i familiars. Si no recordes la recepta  que tantes vegades t’han repetido…aquí la tens!

Una deliciosa recepta amb arròs Dacsa, Arròs melós amb ratlla. Descobrix com fer esta saborosa recepta econòmica, ràpida i fàcil.

És un arròs de marisc. El seu origen es per a “señoritos”, és a dir, amb els ingredients pelats i trossejats. És un arròs típic de la zona de  Alicante, amb eixe nom tan característic pels seus ingredients. I és que durant per al seu  preparación és fonamental que totes les peces de peix i marisc estiguen netes, perquè al servir-lo no trobem en el plat ni una corfa, petxina o espina.