Arròs Dacsa es suma a la iniciativa solidària de ASPANION en la lluita contra el càncer infantil

Des d’Arròs Dacsa hem col·laborat en la iniciativa solidària de ASPANION, l’Associació de Pares i Mares de Xiquetes i Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana, en concret, amb la reedició del conte solidari «Ramiro és un Heroi».

Una col·laboració que ve a reforçar el compromís de Dacsa amb la millora de la qualitat de vida de les comunitats que ens envolten.

«Ramiro és un Heroi» narra les experiències de Ramiro, un valent xiquet diagnosticat amb càncer. Un conte que busca sensibilitzar sobre aquesta dura malaltia i generar consciència sobre la realitat que enfronten molts xiquets i les seues famílies. Escrit per Valentina Monsalve i il·lustrat per Marta Mayo, el llibre oferix un missatge d’esperança i fortalesa, a més de servir com a ferramenta educativa per a altres menors i adults.

La nova edició inclou 5.500 exemplars i una versió digital interactiva que permetrà el seu accés des de qualsevol dispositiu, facilitant així la seua distribució i abast. Grup Dacsa s’unix a altres reconegudes entitats que han donat suport a aquest projecte, reafirmant el seu rol actiu en la promoció d’iniciatives que contribuïxen al benestar de la societat.

ASPANION, fundada en 1985, va ser la primera associació daquest tipus a Espanya i oferix suport integral a les famílies, des del diagnòstic fins al dol, incloent-hi ajuda psicològica, social i econòmica. La seua labor ha sigut fonamental per a millorar la qualitat de vida dels xiquets amb càncer i les seues famílies a la Comunitat Valenciana.

Per a més informació sobre el conte «Ramiro és un Heroi» o com col·laborar amb ASPANION, visita el seu web https://aspanion.es/publicaciones/ramiro/.