Arròs Dacsa present en cada racó de València en Falles

En Arròs Dacsa, sentim un profund orgull per les nostres arrels valencianes, i no hi ha major mostra d’això que la nostra vinculació amb la celebració més emblemàtica de València: les Falles.

Amb l’arribada d’esta època tan especial, la nostra presència s’intensifica en cada racó de les localitats que vibren al ritme faller. Des del suport als monuments fallers mitjançant la protecció i decoració, fins a la presència en decoració de carrer, intentem ser presents i prop de totes i tots els valencians en la seua festa gran. No obstant això, el nostre verdader esperit brilla en el cor de la tradició: les paelles que es cuinen amb el nostre Arròs Dacsa Denominació d’Origen Arròs de València.

Les falles són sinònim de comunitat i germanor, i quina millor manera de celebrar-ho que al voltant d’una paella, eixe plat que unix a amics, familiars i veïns. És en estes reunions i competicions culinàries organitzades per les comissions falleres, on el nostre arròs es convertix en el protagonista, consolidant moments d’alegria i celebració.

Enguany, a més, als carrers ja se sent la nostra presència amb la nostra última campanya, «Excuses» que ja adorna les marquesines i racons de tota la ciutat. A través d’esta campanya, animem a tots i totes a fer més paelles, sobretot en estes festes falleres.

En Dacsa ja estem llestos per a submergir-nos en la setmana gran de València, i contents de formar part de l’alegria, l’art, la cultura i les tradicions que li donen forma a les Falles. Esperem que els carrers s’inunden de la màgia d’esta festa, repletes de color, música, focs artificials i, per descomptat, molt d’arròs.

Des d’Arròs Dacsa, desitgem a tots una experiència inoblidable en estes Falles 2024. Bones Falles!