Arroz Dacsa patrocina un any més el millor tenis femení en el Torneig BBVA València

València torna a acollir el Torneig BBVA Open Internacional València, que tindrà lloc del 4 al 12 de juny en el Sporting Club de Tenis i comptarà, un any més, amb el patrocini d’Arroz Dacsa.

La novetat d’enguany, la qual cosa suposa un salt de qualitat en el mateix, és que s’ha convertit en el primer torneig WTA de la història de la Comunitat Valenciana i un dels pocs que se celebren en territori espanyol. El fet d’entrar dins del circuit WTA atraurà a algunes de les millors jugadores del circuit internacional a la capital del Túria per a disputar els punts en joc per al rànquing mundial.
De la mà d’Anabel Medina, creadora i directora del torneig, el millor tenis femení tornarà a donar-se cita en Valencia. En una cita que, traspassant el merament esportiu, busca posar en valor el paper de la dona en l’esport, donar oportunitats a noves jugadores promeses i convertir, any rere any, a València en un referent en tenis femení.

Però a més, el torneig continua amb la seua preocupació pel medi ambient com en edicions passades, convertint-se en el primer torneig del món a equilibrar de manera completa la seua empremta de carboni. Esta iniciativa s’integra amb la intenció de la ciutat de València de convertir-se en una de les 100 ciutats triades per la Unió Europea per a aconseguir la neutralitat climàtica en 2030.

Tota la informació respecte al torneig així com l’adquisició d’entrades online pots consultar-se a través de la pàgina del mateix https://openinternacionalvalencia.com/

Un any més, Arroz Dacsa torna a donar suport esta iniciativa que va molt més enllà del respatler al tenis femení i amb la que es busca visibilizar el paper de la dona en l’esport i, sens dubte, esta cita és bon exemple d’ello.