El calendari solidari d’Asindown i València CF conta un any més amb el suport d’Arròs Dacsa

Com ja es tradició per aquestes dates, la Fundació Asindown València i el València CF a través de la seua fundació han presentat l’edició per a 2024 del seu calendari solidari. I un any més, conta amb el suport d’Arròs Dacsa, que estarà present en un dels seus mesos.

La iniciativa que conta amb 19 anys de recorregut, s’ha consolidat ja com una acció solidaria que conta cada vegada amb més suport per part d’empreses i particulars, que l’elegeixen com un regal per a aquestes festes.

Un regal solidari que pot adquirir-se en les tendes oficials del València CF i els ingressos del qual permeten, a la Fundació Asindown València, invertir en serveis com la formació específica per al col·lectiu que representa, esports adaptats, feina amb suport o envelliment actiu entre tots.

Asindown València és una organització sense ànim de lucre que busca facilitar i promoure els medis necessaris per al desenvolupament integral de persones amb Síndrome de Down, aixina com afavorir la seua plena inserció sociolaboral, familiar i educativa com membres actius de la societat.

I amb aquest calendari busquen donar visibilitat als seus usuaris, aixina com buscar la seua inclusió, oportunitats i drets de les persones amb Síndrome de Down i discapacitat intel·lectual.

Per a dur a terme aquesta missió conten amb el suport de diferents empreses i entitats que, com Dacsa Group, comparteixen els valors que promouen amb les seues activitats i volen ajudar a construir una societat més inclusiva.

Dacsa participa, a més de en aquesta iniciativa, en altres desenvolupades per Asindown València, com una forma més de reforçar el compromís social de la companyia amb aquells projectes que busquen generar un impacte positiu en la societat.