«El Veredicto» obté 4 estatuetes al Festival publicitari La Lluna

El passat divendres es va celebrar la XII edició del festival de publicitat i comunicació La Lluna, organitzat per ComunitAD, l’Associació d’Empreses de comunicació publicitària de la Comunitat Valenciana, encarregat de premiar les millors peces creatives publicitàries.

I un any més, la campanya per a Arròs Dacsa ha rebut el reconeixement del jurat.

«El Veredicto», la campanya d’aquest any, creat de nou per la agencia valenciana Kids, representa, en forma de ficció i humor, una situació molt quotidiana que es viu en tots els llars valencians, com es sentir-te jugada quan fas la paella i la pressió que allò comporta.

Una campanya que ha sigut molt bé acollida per part del públic, convertint-se en un gran èxit per l’abast i visibilitat online obtinguda, però també perquè ja ha sigut premiada amb altres guardons, com els 3 premis MIA atorgats per el “Club de Marketing del Mediterráneo”.

Un èxit al que es sumen, des de el passat divendres, els 4 guardons obtinguts en la Lluna, en concret:

  • Or en la categoria de Insight
  • Or en la categoria Campanya 
  • Or en la categoria Producció Audiovisual
  • Plata en la categoria Audiovisual

Una campanya que ha captivat al públic i ara també al jurat d’un festival com La Lluna, format per professionals de primer nivell i en actiu com Sam Júdez, directora general de DDB o Jon Juliá, general creative director de Tangoº de &©

Per la seua part, els grans premis van anar a parar a Gettingbetter i Kids,  com agències del any, Tener, per Divina Seguros de Rosebud amb el Gran Premi i Grefusa com Anunciant de l’Any.

Per a Dacsa Group és un orgull obtindre reconeixements, però més si cap quan es valora la creativitat valenciana en un festival que, com La Lluna, cada vegada és consolida més com un referent dins del panorama de festivals publicitaris nacionals.

Pots veure «El Veredicto» ací: https://arrozdacsa.com/elveredicto/