“Arroz Dacsa” present en les principals guies gastronòmiques

Arroz Dacsa està present en les principals guies gastronòmiques valencianes: Guia Hedonista, 55 Millors Restaurants de Levante i Plaers de la Vida. Tres publicacions referents que arrepleguen el millor de la nostra gastronomia, per la qual cosa, la presència d’Arroz Dacsa en cada una d’elles representa el reconeixement a la qualitat del nostre arròs. Un arròs 100% valencià i natural, cultivat en el bressol de l’arròs, l’Albufera. I que a més compta amb reconeixements a la seua qualitat com la Denominació d’Origen Arròs de València i la certificació de la marca Parcs Naturals.

 

Guia Hedonista, creada fa ja 5 anys per Jesús Terrés, és un referent dins i fora del nostre territori amb un recorregut pels millors restaurants de València. Un llibre de culte en què també tenen espai els productes, els productors, els plats o els vins i que enguany rendix un homenatge al barri

 

 

Per la seua banda, el llistat «55 Millors Restaurants de la Comunitat Valenciana» que publica Levante-EMV és una guia gastronòmica de la Comunitat elaborada pel crític Santos Ruiz. L’edició 2021 recupera el seu prestigiós rànquing amb els millors restaurants. Però a més enguany inclou una àmplia selecció d’imprescindibles amb més de 350 restaurants per tota la Comunitat.

 

Finalment, la revista Plaers de la Vida, en la seua edició de tardor, dedica un ampli espai a un producte bàsic en la gastronomia del nostre territori com és l’arròs, amb menció especial i reportatge per a Arròs Dacsa. Plaers de la vida és un punt de trobada per a aquells que busquen un bon restaurant i un bon vi, però també productes gurmet i de qualitat, com el nostre arròs.

 

 

Tot un orgull per a Arroz Dacsa estar present en tres publicacions tan reconegudes i prestigioses, sens dubte, tot un reconeixement a l’alta qualitat del nostre producte.