Dacsa patrocina la 11a edició d’Amics de la Gastronomia Mediterrànea

El passat divendres 10 de novembre es va celebrar una nova edició d’Amics de la Gastronomia, que va comptar amb el patrocini d’Arròs Dacsa.

Una cita que s’ha convertit en una gran oportunitat per a posar en valor i reconèixer el treball de l’hostaleria, els productors i aquells que difonen els costums i tradicions gastronòmiques mediterrànies.

L’esdeveniment, que en aquesta ocasió celebrava la seua edició 11a, està organitzada per Amics de la Gastronomia i Rec&Rec i es va celebrar en un espai tan icònic en la ciutat de València com és l’espai Veles e Vents.

La gala d’entrega de premis Amics de la Gastronomia va arrancar a les 19.30h i aquests van ser els guardonats en aquesta edició:

La xef María José Martínez, xef del Restaurant Lienzo i poseedora d’una “Estrella Michelín”. Un guardó que va entregar Ricardo Císcar, Conseller Executiu en Dacsa Group.

Olegario Alario, propietari de la Carnisseria en Simat de la Valldigna, coneguda per la seua excepcional selecció de productes càrnics, i en particular, del famós figatell.

El programa “La Cuina de Morera” d’À Punt del xef Jordi Morena i la nutricionista Ana Sirvent.

La formatgeria “Hoya de la Iglesia en los Pedrones de Requena”, una empresa familiar especialitzada en l’elaboració de productes lactis de llet de cabra amb gran qualitat i sabor.

El “Forn Llàtzer de Lázaro i Marian” al barri de Campanar, tot un referent per als amants del pa i la rebosteria.

La Cooperativa de Viver, que destaca pel seu compromís sòlid cap a la sostenibilitat i l’agricultura de proximitat.

Després de l’entrega de premis, presentada per la periodista Verónica Castillo i el fòrum gastronòmic amb els premiats de la mà de Jesús Trelis, director del periòdic “Las Provincias”, els assistents van poder gaudir d’un dinar amb degustació dels productes premiats.

Sense dubte, una nit rodejats de tradició i gastronomia que des de Dacsa no vam voler perdre’ns.