L’arròs amb D.O. torna a ser protagonista en “Gastrónoma”, a l’aula de l’arròs

Entre el 12 i 14 de novembre s’ha celebrat en València la 9ª edició de “Gastrónoma”, la fira gastronòmica del Mediterrani que te per objectiu traslladar la cultura gastronòmica a la societat i posicionar al Mediterrani, als seus productes i a la gastronomia com referents nacionals e internacionals.

Una cita que està consolidant-se i s’ha acabat convertint en tot un referent per al sector de l’hostaleria i sectors afins i que compta amb la col·laboració i participació d’Arròs Dacsa.

I es que, en aquesta ocasió s’han donat cita 272 marques expositores i més de 230 ponents en els 27.000 m2 dedicats a “Gastrónoma”. 3 jornades en les que el carbó, una competició de “panettones”, la tradició feta a foc lent i l’avantguarda en la cuina han compartit espai i sinergies.

Diferents espais, formacions i ponents referents han convertit a “Gastrónoma” en el epicentre de la gastronomia. De fet, en aquesta ocasió també ha hagut un espai per al públic gourmet amb sis barres gastronòmiques amb diferents temàtiques: avantguarda, tradició i causa.

Unes barres en les que els visitants han pogut degustar tapes d’alta cuina en un espai on gastronomia es protagonista.

Entre els espais de “Mediterránea Gastrónoma” no podia faltar el dedicat al nostre producte més representatiu, l’arròs. En l’Aula de València D.O. ha hagut showcookings, charles i degustacions, tot allò, de la mà d’Arròs Dacsa i la Denominació d’Origen Arròs de València i amb xefs com Antonio Prieto, Sebastián Romero, Alejandro Platero, Silvia Meléndez o Paco Santamaría.

Es tanca aixina una nova edició de “Gastrónoma” amb un gran èxit d’assistència en el que Fira València s’ha convertit en el bressol de la gastronomia del Mediterrani. I en la que, per suposat, Arròs Dacsa ha volgut estar present i formar part activa d’aquest important esdeveniment del sector gastronòmic.