El mestre arrosser Vicente Rioja i Arròs Dacsa participen en Gastro Fest amb un showcooking

El passat dissabte 28 d’octubre col·laboràrem amb Fundació Novaterra a l’esdeveniment Estrella Gastro Fest celebrat als Jardins de Vivers de València.

Gastro Fest és un festival gastronòmic i cultural que busca apropar l’alta cuina a tots els públics. Tres dies per a gaudir del menjar i l’art en un entorn privilegiat com és Vivers.

I tot això articulat al voltant de diferents experiències, d’una banda, un food market, en el qual els assistents pogueren tastar plats creatius, sabors únics i productes de proximitat elaborats per els millors cuiners i restaurants de la ciutat.

Però també una zona amb tallers infantils per a que els més petits gaudiren de l’alta cuina en família per mitjà d’activitats i tallers.

La música i l’art en directe van tindre el seu espai en Gastro Fest amb accions d’Art, Djs i concerts per acompanyar a la millor gastronomia.

Al cor de Vivers es situava el restaurant Estrella, en el que els participants han pogut gaudir del Club Gastro experience, un menú de la mà de 6 Xefs guardonats internacionalment cuinant en directe.

I per últim, vam poder viure la final del III Concurs Cacau D’Or Amstel, que premia el millor entrepà per esmorzar de València.

En el cas d’Arròs Dacsa, participàrem de la mà del mestre arrosser Vicente Rioja i Novaterra que va oferir el dissabte un showcooking en l’espai “Paellas sin fronteras”, amb l’objectiu d’unir cultures a través dels sabors.

Una oportunitat única d’aprendre de la mà d’un gran xef com Vicente Rioja a preparar una paella amb arròs amb Denominació d’Origen València, com Dacsa.

Tot un espectacle i un aprenentatge amb el pogueren gaudir els assistents al cuinat en directe.

Gastro Fest, una cita amb la bona gastronomia i l’art en el que, des de Dacsa Group, no vam voler faltar posant els nostre granet, en aquest cas, no d’arena, sinó d’arròs, de la mà de Vicente Rioja.