El concurs de paelles entre empleats de Dacsa torna a celebrar-se en un gran ambient festiu

Un any més, i ja van 7, la seu central de Dacsa Group en Almàssera va acollir el tradicional concurs de paelles entre empleats.

Una activitat interna dins d’una jornada distesa i festiva per a treballar les relacions dels equips, millorar la comunicació i motivació, aixina com unir llaços. Una jornada que forma part de l’estratègia de team building de la companyia.

La jornada té, en el concurs de paelles, la seua activitat central, com no podia ser d’una altra manera. I es que, en una empresa amb uns llaços tan units a la tradició i la cultura que l’ha vist nàixer, es lògic celebrar una activitat al voltant del plat valencià per excel·lència.

Però el cuinat de les paelles no és més que una excusa per a oferir als empleats un dia de gaudir i companyonia a l’aire lliure, a la vegada que es promouen els valors de la companyia en un ambient distès.

Per a Dacsa és fonamental fomentar aquest tipus d’activitats tan valuoses per a tots, moments de companyonia i proximitat que ajuden a generar un gran ambient de treball entre tots els equips de les diferents instal·lacions a la vegada que genera un impacte positiu per als treballadors i treballadores.

A més, l’alta participació en la jornada reflexa la bona acollida que aquesta activitat té entre els membres de la companyia, que any rere any participen activament en la seua preparació i desenvolupament.

Des de Grup Dacsa volem felicitar als guanyadors del concurs, que va finalitzar amb aquest ranking:

1) África Valldecabres

2) Marcos Silvino Chiriguaya Vinueza

3) Juan Carlos Barrera

Però sobre tot, gràcies a totes i tots els que participareu i vau convertir, un any més, en tot un èxit, una jornada com aquesta.